Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Vår?

Eller vad är det som händer?
Två plusgrader och regn den 7:e februari...känns som om det är ngt galet...
Fast jag kan ju se det positiva med det. Jag kan snart gå ut och motionera igen. Längtar efter att få trampa runt med musiken i öronen. Det är så svårt (omöjligt?) att gå när det är mörkt och så isigt på vägarna. Lär ju ramla och bryta lårbenshalsen  Men som det ser ut ute nu så kanske jag kan gå imorgon...kanske..

Idag är det bästa dagen på hela veckan! Fredag!! Underbart! Fått massor gjort. Tvättat, diskat, skurat en toalett (har dock en kvar) dammsugit, varit i Tranås och lämnat nya grejer till butiken, handlat, lämnat loppisgrejer och hämtat Fanny i Österbymo. Hon bakade igår för att sälja med klassen till spanienresan i vår, så glömde hon det hemma. Då får mamma curla och rycka ut igen 

Chokladbollar och "mormor-kakor" blev det. De heter så bara för att min mormor bakade dem - supergoda!!

Maja ska på disco idag. Kul för henne! Hon såg verkligen fram emot det...konstigt när barnen börjar bli stora och inte vill vara hemma med oss längre...sorgligt på ett sätt och helt naturligt på ett annat.

Nu har jag som sagt laddat upp med nya grejer i butiken, ljusstakar, ugglor och grodor i betong. Hoppas att det kanske kan säljas något i alla fall. Sålde en barnsoffa häromdagen. Riktigt roligt! Så nu har jag beställt lite nya möbler som måste målas asap.

Ha en underbar fredag och helg!

Smile 

 

7 feb 2014