Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Underbart

med trevlig och bra service!! 
Få rmig att bli på fantastiskt gott humör smile

Har beställt lite nya produkter för att testa på en ny grej och sitter och väntar på paketet. Har fått ett mail från terminalen i Jönköping att paketet är lastat för leverans idag. Eftersom jag VERKLIGEN INTE vill missa det här paketet så får jag ju inte missa budet för då åker paketet iväg så får jag hämta det själv i Tranås, en annan dag. Det får inte hända. Dock så är jag både blind och döv för omgivningen när jag jobbar i källaren och inser ju att om jag stänger in mig där så lär jag ju missa leveransen. Ringer Bring parcels för att få lite hum om när, på ett ungefär, paketet kommer att komma. Som vanligt förväntar jag mig att få till svar att, "det är ju svårt att säga, chauffören har en rutt och det är ju inte så lätt att säga när han kommer till dig" osv osv. Men INTE!! Jakob på Bring är verkligen såååå trevlig! Han tar mitt nummer och ringer till terminalen och får numret till chauffören och ringer honom och får veta att paketet beräknas att vara hos mig vid ca 14.30 och han ger samtidigt chauffören mitt nummer. Därefter ringer han tillbaka till mig och rapporterar läget. Herregud!! Verkligen en person som hamnat på rätt plats. Önskar att jag visste hans efternamn så att jag kunde skickat ett personligt tack!
Det här är en sådan struntsak egentligen, men allt idag är så förbannat negativt, krig hit och krig dit, bomber och hat överallt, miljöförstöring och politiskt tjafs, så då är det helt underbart att få en sådan här liten glimt av positivitet i vardagen.

Det här nya jag ska göra....fortfarande en hemlis och vi får se, jag kanske suger stenhårt på det så att det bara blir skit, så att ni aldrig få se ngt men jag är såååå spänd på det!! Liksom pirrar i hela kroppen. Vill bara börja NU, direkt! Igår! Usch, nu skruvar jag upp förväntningarna så att ni tror att det är ngt superstort, revolutionerande...men det är det ju inte för er, bara för mig. Och det räcker för mig wink

Så nu måste jag gå och gjuta lite betong för att vara färdig med det när paketet kommer.....

Ha det gott!

Smilelaughing

26 jan 2015