Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Tre dagar...eller...

...vad ska man säga...
Jag vill gärna säga att jag klarade det igår oxå, men liiiite fusk blev det ändå...fast bara lite 

 

Jag vet att det ser ut som några klickar bajs som jag mixar ihop, men det är det INTE 
Jag mixar en påse torkade aprikoser och jordnötsmör (92%-ig ekologisk), rullar till små bollar och doppar i mörk blockchoklad. Visst är det inte så fuskigt!? Bara liiiite.. Både aprikoser och jordnötsmör är ju faktiskt nyttigt (!?) det är ju chokladen som kanske inte är heeelt nyttig, men det är ändå mörk så det är ju lite mindre socker i. Eller hur? Jag vill gärna rättfärdiga att det här är helt ok att äta, för det är supergott!! Det räckte dessutom med att ta två bollar så var jag nöjd. Hade jag haft dem i en skål framför mig, vid tv:n, så hade jag säkert tryckt i mig fler (alla?), av ren rutin, men nu tog jag två och så lämnade jag resten i köket. När de två sedan var slut så orkade jag ju inte gå ner och hämta mer  Supersmart! 
Kan jag hålla mig till att äta ngn sådan här liten kula då och då så är jag nöjd. Mer än nöjd! Bra jobbat Jenny! (Måste ju berömma mig själv, det är ju ingen annan som gör det )

Idag är det fredag (jag vet att det är torsdag men eftersom jag är ledig på fredagar så känns det som fredag redan idag) och det är så nice! Imorrn ska jag in till Tranås och lämna lite nya grejer till butiken. De kommer ha öppet fredag och lördag och eftersom jag faktiskt har fått fram lite nytt så är det lika bra att ställa fram det.

Ha en wunderbar torsdag!

Smile 

 

6 feb 2014