Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Träningen

har faktiskt fortsatt någorlunda.
Jag började ju på gympa strax innan vi stack iväg på skidsemester och tänkte att nu ska jag träna på semestern oxå.
OCH jag gjorde det! Tre av fem mornar började jag med en halvtimmas powerwalk, två av fem dagar åkte jag längdskidor (ingen Charlotte Kalla direkt men jag kasade runt i alla fall) och fyra av fem dagar åkte jag dessutom slalom (eller slalom är väl mycket sagt, jag kasar mig ner hjälpligt med hjärtat i halsgropen). Det här var mina vyer på morgonpromenaden...

Därefter har jag faktiskt kommit iväg på gympan, gått på ett par yogapass och varit ute och gått. Otroligt bra för att vara mig. 
Ofta gör jag saker, hoppar på saker utan att tänka närmare på konsekvenserna... Ungefär som när jag hittade ett event på Facebook "100 pass innan midsommar" och tänkte att, jamen självklart kan det där få mig att bli peppad att börja träna, klart att jag ska hoppa på det! Nu är det ju så, att det är ingen tävling, det är ingen som kollar om jag verkligen tränar som jag uppger och det är ingen som bryr sig om jag kommer upp i 100 ggr eller ej. Det är bara för mig själv! För att jag ska bli peppad och mer taggad själv. Och det är ju bra! 
Dock så tänkte jag kanske inte till så noga när jag hoppade på det där... midsommar brukar vara i, typ vecka 25 och om man då tar 100 pass och delar det på 25 så är det ganska enkel matematik att komma fram till att det innebär 4 pass i veckan...
Jag säger det igen 4 pass i veckan! 
Så jag kan ju, med min bakdel, räkna ut att jag kommer ALDRIG komma upp i 100 pass till midsommar! 
Från att ha powerwalkat sisådär en gång varannan vecka (om jag höftar rejält) så ska jag alltså börja träna 4 ggr i veckan... det är en ökning med.... äh, jag orkar inte ens räkna ut procenten på den ökningen. Måååånga procent är det i alla fall. 
Men jag är ju en optimist och har noll självinsikt (åtminstone när det gäller vad jag kan klara för dieter och träning) så jag fortsätter oförtrutet! 
Skam den som ger sig wink

Ha en bra tisdag!

Smile laughing

10 mar 2015