Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Tänkvärt....

Klicka på länken och förfasas över verkligheten... http://blog.petflow.com/a-video-everyone-needs-to-see/

Att vi (eller jag har det i alla fall, så här kan det se ut hemma hos oss ganska ofta) har kunnat låta det gå så långt...men det är inget lätt jobb att ändra på. Eller, egentligen, så är det ju kanske det. Det är ju bara att lägga ifrån sig mobilen. Istället umgås med sina familj. Gå ut en promenad. Spela spel. Det är inte så svårt. Det som är svårt är att komma ihåg det. Komma ihåg att lägga ifrån sig mobilen, datorn, plattan eller vad det nu är. Jag skrev ju det häromdagen, det är så lätt att flera timmar försvinner när man sitter vid skärmen. 
Hm, ngt att jobba på...

Igår var jag i Stockholm

Har inget emot att köra bil långt, till och med lite avkopplande. Men när det ösregnar hela vägen och när man närmar sig Stockholm och det är tre filar fyllda med bilar och lastbilar ÖVERALLT. Då blir jag lite stressad. Som tur var så slutade det regna i Nyköping så jag slapp värsta rusningstrafiken i ösregn... MEN...jag kan inte få in i mitt huvud hur människor vill bo i en storstad? När man kan ha det lugnt och skönt i en liten stad (eller ännu hellre på landet) för att sedan åka till stora staden och titta på lite grejer, göra lite kul saker och sedan få åka hem till lugnet. Fast det är klart, om inte någon skulle vilja bo i en storstad så skulle jag inte ha en storstad att besöka heller wink.
Men jag tror att jag skulle klara mig...
I vilket fall som helst, det var en lång dag. Åkte hemifrån vid halv sex, körde i tre timmar, satt i 6-7 timmar och lyssnade, sedan ytterligare tre timmar hem i bil. Man kan säga att jag var lättvaggad när kvällen kom wink

Idag sitter jag i Österbymo, har dels ett möte i eftermiddag och dels en hel hög med grejer att göra så då är det bättre att sitta på kontoret, det blir effektivare.
Längtar dock hem till keramiken, ullen och betongen lite...hoppas hinna lite i eftermiddag...

Ha en bra torsdag!

Smile laughing

 

8 maj 2014