Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Sjuk...

...vill jag absolut inte bli!!
Hinner inte med det.
Fanny har varit sjuk och jag känner att min hals börjar bränna lite...
Trodde nästan att Fanny fått halsfluss så vi var iväg till vårdcentralen men det var inget sådant, bara vanligt halsont. Dock så började hon att kräkas när doktorn stoppade ner sin provpinne i halsen på henne. Inget konstigt. Det konstiga kommer sedan av att hon fortsätter att kräkas typ hela den dagen, lite då och då - och natten. Jaha, vaddå, fick hon magsjuka nu eller? Jag tror mig ha hört ngnstans att man kan bli lite kräkig av att ha så ont i halsen så jag håller tummarna för att det bara var det för nu har det slutat och ingen annan kräks heller.
Doktorn sa i alla fall till henne att det är bra att äta D-vitamin för att bli frisk så här i vintertid.
Så då ordnade vi D-vitamintabletter. 
Så fort jag börjar känna mig hängig så äter jag Esberitox, ett naturläkemedel som sägs vara bra mot förkylningar. Väldigt ofta så hjälper det faktiskt ganska bra. 
Varje morgon dricker jag apelsinjuice och numera har jag även i korngräspulver och msm-pulver (som min svägerska säger ska vara väldigt bra). 
Det innebär att jag härom dagen kom på, vid lunchtid, att jag under förmiddagen hade stoppat i mig; tre esberitox, en ipren, 1 tsk korngräspulver, 3/4-dels tsk msm-pulver och en tablett D-vitamin....
Det är ju inte utan att man kan börja undra vad den här lilla cocktailen av div medikament gör med kroppen. Tänkte inte ens på det. Bara kände mig lite hängig och försökte åtgärda det. Nåja, det här var ju några dagar sedan och jag lever ju ännu. Har ju faktiskt inte blivit sjukare heller laughing
Hur levern mår får jag väl inte fundera närmare på wink

I övrigt har jag börjat komma in i de vanliga gängorna igen. Har haft några supereffektiva dagar då jag fått så mycket gjort att jag måst sätta mig ner och fundera igenom vad som hände.

Igår tog jag tag i julen här hemma. Eller rättare sagt, slängde ut julen. Lite sent kanske, men ändå tidigare än vissa andra år. Jag kan verkligen inte förstå hur det kan bli så här VARJE år??? 

Jag är snart 42 år och jag har ju firat ett tjugotal jular i egen regi, med egen gran. 
Jag tror att jag kan räkna på EN hand, EN hand, fem fingrar, de år som jag lyckats slänga ut granen vid tjugondaknut, innan den börjar barra. Hur i hela helvetets namn kan det vara så förbannat svårt??
Barr överallt!!!
I håret, käderna, möblerna, mellan golvplankorna, i fönstret! Överallt!! 
Men nästa år....då...wink

Ha en bra måndag!

Smile laughing

 

19 jan 2015