Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Pizza

och ostbågar blev det igår, en helt vanlig sketen torsdag...man kan ju nästan tro att vi firade något...JA det gjorde vi oxå :) Jag fick jobbet!! Är så glad! Kommer innebära ett eller två år med, dels en ekonomi som ger ett lugn men även en personlig utveckling OCH förhoppningsvis en utveckling inom företaget. På tisdag ska jag träffa min närmsta chef och diskutera detaljer som tex lön...jag ska komma in med löneanspråk...hur gör man det, har aldrig gjort det innan...hm, då har jag något att tänka på när jag sitter i skogen utanför Rimforsa och knåpar med min luffarslöjd ;)

För i helgen är det dags för kursen i luffarslöjd som jag längtat efter så mycket. Är ju en bit att köra i vintervädret men det går nog bra. Allt löser sig alltid!

Idag är det ganska kallt igen. Det har ju varit några dagar med massor med snö men inte särskilt kallt. Helt fantastiskt vackert är det ute!! Man blir ju på gott humör bara av att titta ut. Kallt men vackert.

Sitter just nu och skriver på min julklapp från Peter, en surfplatta. Skitsmidig! Jättekul! Fast jag har inte klurat ut hur jag får in bilder i bloggen från plattan... Kanske kommer med lite träning :) Men jag får inte ha den i fred, men det hade jag ju inte förväntat mig heller ;) 

Nähä, nu måste jag förbereda helgen, packa och fixa!

Ha en härlig vinterhelg!

Smile

7 dec 2012