Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Påsk

är det redan. Trots att alla runt omkring mig, vid nyår, konstaterade att påsken ligger sent i år....

Jag är superdålig på påsk. Jag liksom glömmer bort att man faktiskt "ska" pynta och hålla på även vid påsk. Tuppen ovan är det enda påskiga som står framme. Vi har till och med glömt att ta in ett påskris i år. Fast å andra sidan är det ju så fint med lite grenar inomhus så det kan jag tänka mig att ha även efter påsk wink

Idag är det påskmiddag hos min mamma och pappa. Ska bli mysigt (även om om man är helt slut i huvudet efteråt) att träffa alla, det var ett tag sedan nu.

Den här veckan har jag varit lite seg...vet inte varför men jag känner mig lite trött. Vårtrötthet, säkert! 
Jag burkar alltid "missa" våren. Helt plötsligt när man tittar ut så är allt grönt och utslaget. Men jag tänkte att jag inte skulle missa det i år. Därför tänkte jag ta ett kort (nästan) varje dag på samma vy, för att se utvecklingen...Hoppas att jag inte lovar för mycket nu wink Nedan är alltså taget den 17 april.

Kanske kan jag oxå få tummen ur att flytta planteringslådorna som ligger kvar. Jag ska nämligen flytta landen till andra lådor men jag har inte fått bort de gamla än. Vi får se til nästa bild...

Dock är jag sprudlande glad för att jag har fått en beställning på 20 betonggrodor från en handelsträdgård  i Tranås. Självklart får jag ju sälja dem billigare än om jag sålt dem själv, men när det blir så stora (för mig) mängder så är det ändå lite lönt. Superkul!!

Ha en underbart lång långredag wink

Smile laughing

18 apr 2014