Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

På en skala

från ett till tio, hur arg kan man bli på döda ting??
Jag kan berätta att om jag inte varit en skapligt behärskad människa, som vet att det bara blir värre om man börjar slå sönder saker och ting, så hade vår stationära dator varit ett minne blott. 
Den sjunger sedan länge på sista versen och vi har pratat om att avsluta den men än så länge har det bara varit prat. Vet inte hur mycket intelligens man kan tillskriva en dator men det känns som om den jävlas med oss. Bara för att vi pratat om att avsluta den så tänker den att "HA, jag ska minsann ge dem för avsluta". Den har inte kraschat (än så länge) eller så, den vill bara inte starta för att det står att det inte finns ngt tangentbord. MEN DET GÖR DET!!! 
Som sagt, döda ting....GAHHH yell

Igår var ytterligare en grej. Skulle bygga lite buskskydd (för att hålla fyrfotingarna borta från våra bärbuskar) och satte igång med att såga och spika och skulle sedan hämta häftapparaten och häfta fast hönsnätet vid stommarna. Vet ju att vi har en egen häftapparat och nitar till den, men vet oxå att Peters pappa haft med sig sin (inklusive nitar) hit för några dagar sedan. När jag nu letar så hittar jag vår egen apparat men bara svärfars nitar!? Underbart. Tydligen hade svärfar fått tillbaka sin apparat (men inte nitarna?? logiskt) och våra nitar är som bortblåsta??? HUR kan ngt bara försvinna så??? SÅÅÅ irriterande att inte kunna göra klart det som man äntligen tar tag i. Ägnade halva dagen åt att leta men fick ändå ge upp. 
Jag blir gaaaalen på döda ting!!! yell

Eller, även levande ting ligger just nu i riskzonen hemma hos oss... Våra fyrbenta, gräsätande, (o)vänner börjar göra sig omöjliga här hemma. Det börjar luta mot ytterligare ett får istället för de två getterna. Supertrist för de är sååå roliga. Men när jag är arg mer än jag är glad i dem då behöver ngt ändras på... Vi får se vart det tar vägen... Aldrig att de avlivas, i så fall får ngn granne ta hand om dem "ett tag". 

Idag var jag på en häftig grej. Biodlarträff. Det är en lokal förening med biodlare som träffas och har kurser, utbyter idéer och fikar. Jag som för X antal år sedan, som liten flicka, var hysteriskt rädd för getingar, humlor och bin, funderar alltså på att skaffa bikupor. Det är otroligt häftiga djur! Vi får väl se, Peters första kommentar var "är det verkligen en bra idé att stoppa in mer saker i ditt liv?" Han har ju en poäng där men visst vore det coolt!?

Här kommer dagens bild;

Det hann bli lite mörkt ute men man ser ändå att det händer sååå mycket från dag till dag. När det är så här fina vårdagar som det har varit i några dagar så känner man verkligen att livet rinner tillbaka in i kroppen. Älskar våren! Då känns det som om man fortfarande har kontroll på trädgården, man tänker "att i år....i år ska jag hålla ordning och hålla efter alla land, buskar och gräsmattor" Jag vet ju att det kommer bli likadant som förra året men det känns ju bra ett tag iaf wink

Även om jag har lite motgångar och uppförsbacke just nu så kan jag ju ändå önska er en skön tisdagskväll!

Smile laughing

22 apr 2014