Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Kursen

var superkul!Dessvärre så hade jag bara min mobil med mig och jag (Peter) har ännu inte klurat ut hur vi ska få över bilderna från mobilen in i datorn så just idag blir det inga bilder.


Det var i alla fall jättekul och lärorikt. Fyra tjejer var vi och det blev mycket skratt kan jag lova. Vi var på Villa Rosenäng i Björkfors i Kinda kommun och det var en mycket prisvärd kurs. Väldigt mycket gott fika och sköna sängar. Fick med mig en korg, en ljuslykta och lite annat smått och gott hem. Mycket ideér bubblar runt i huvudet och jag skulle vilja ha några mil ståltråd och sätta igång direkt :) Jag har lite hemma men troligen inte så det räcker och inte riktigt rätt dimensioner till det jag vill göra så jag får nog ge mig till tåls lite.

Idag har det varit lite återhämtning för det blir väldigt intensivt i två dygn. Jag har hunnit gjuta lite betong och plocka lite allmänt i Fannys gamla rum, mitt blivande kontor. Väääldigt lite men ändock ser man lite framsteg.

Snart är det fotbollsträning, inomhus pga all snö och imorrn väntar möte i Kisa med nya chefen. Spännande och lite pirrigt. Jag blir inkastad direkt ;) På torsdag följer jag med till Karlstad på julfest och får möjlighet att träffa alla andra kollegor (som man träffar väldigt sällan annars eftersom alla är så utspridda) och får se huvudkontoret. Sover över till fredag och sedan hemfärd framåt eftermiddagen. Puh så mycket nytt folk och nya intryck, jag kommer ju vara helt matt i helgen ;) Men så kul!!

Snart hoppas jag kunna komplettera med lite bilder oxå.

Ha en bra måndagskväll!

Smile!!

10 dec 2012