Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

jobba, jobba, jobba...

Det låter ju jättehemskt att bara jobba, jobba, jobba hela tiden men jag har jättekul och jag är superinspirerad.
Det dyker upp beställningar nästan hela tiden på grejer och det är naturligtvis inget jag blir rik på, men det rullar på smile
Imorrn (eller i eftermiddag) ska jag leverera en barnpall till ett dop.

Sorry den dåliga bildkvalitén, dels så är bilden tagen i all hast nere i källaren för att visa köparen och dels så har jag varit tvungen att sudda bort texten så att jag inte gör bort mig igen wink Jag ska ta en riktig bild och sedan lägga in i mitt fotogalleri.
På lördag ska jag leverera ett blomsterarrangemang i ett stort Rabarberblad till vår fotbollsförenings husdelägares jubileumsfest. 

Som sagt, det är inga stora grejer, men det gör att jag blir glad och inspirerad och att det rullar på.

Här en ny betonglampett jag gjort...

Det är så många som målar sin betong så att man inte längre ser att det är betong men så här, lite diskrekt tycker jag det blev jättebra. Ska dock erkänna direkt att jag har inte målat hönan själv, det är ett foto som jag skrivit ut på serviett och sedan limmat (decoupage) på. Måste säga att jag blev väldigt nöjd. 

Vi har sorg i familjen. Vår sista kanin har vandrat vidare, gått till de sälla jaktmarkerna, kilat runt hörnet, tagit ner skylten, vilket du vill.... Hon var väldigt gammal och jag såg inte fram emot att ta in henne i vinter igen. Så synd om henne att sitta i en så liten bur och trycka hela långa vintern för att sedan få komma ut och njuta av livet och grönt gräs hela sommaren. Men som sagt, nu slipper hon det. Sorgligt men oxå skönt. Djur ska inte behöva sitta i burar... I vilket fall som helst så var Maja väldigt ledsen över detta och som en liten tröst så fick hon gjuta en gravsten till Maskros. Hon passade även på att göra en till våra två katter. Vi har en liten djurkyrkogård i trädårdens ena hörn men det har en tendens att växa igen tills det är dags för nästa djur att få ta plats. I eftermiddag ska Maja fixa lite med det där och då kan ni få se en bild men här kommer lite på bokstäverna som jag använder mig av att gjuta i betong...

Här ligger bokstäverna upplagda på källargolvet men när man trycker ner dem i en platta och tex skriver "välkommen" på så blir det en kul detalj att ha vid sin entré, tex. Det är Slöjddetaljers siliconformar som är perfekta att gjuta betongbokstäver i. Vissa är lite kluriga att få ut men väldigt roliga att jobba med.

Nu är det dags att hasta vidare, hästen ska få nya skor och ska få sig en putsning innan dess wink

Ha en underbar tisdag!

Smilelaughing

 

 

 

16 sep 2014