Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Jag går

på avvänjning!
Eller, jag borde i alla fall...
Jag är bara inne på min andra dag utan godis och sötsaker och jag håller på att krevera!! Skulle kunna gå genom eld för att få mig en snickers eller ngt annat av allt godis som ligger en våning ner och bara väntar på mig...Sitter och jobbar i Kisa och en våning under mig så finns ett fik med massor med goda chokladbitar...
Men jag mår inte bra av det! Jag vet ju det. Jag känner det i hela kroppen att det INTE är bra. Men vad gör det? Jag kan inte låta bli...Satan vad trött jag blir på min dåliga karaktär!
Men nu tar jag en dag i taget. Har som mål att överleva dag för dag...

I vilket fall som helst var det hemmajobb igår och det blev en hel del lera knådad...

Lite hästar och en skulptur.
Hoppas även på att kunna göra kaffekoppar när min nya ugn är inkopplad. (När nu det blir...)

Vi har fått ett mycket glädjande besked!
Vi får fortsätta ha våra grejer uppställda i butiken som vi hade innan jul. De har i nuläget ingen som vill hyra lokalen och då får vi fortsätta ha den till ett mycket bra pris. Annars skulle det ju aldrig vara aktuellt. 
Men det ska bli så kul att få fortsätta ha grejer uppställda på en väl synlig plats och kunna ha kunder som kan köpa mina grejer när som helst, hela våren, inte behöva vänta till marknader eller när eventuella turister behagar hitta hem till mig 
Lycka!!

Nu är det dags att bege sig till Österbymo för att gå på utvecklingssamtal med Fannys mentor...ska bli spännande att se vad hon har att säga om en trulig tonåring .

Happy tuesday!

Smile 

 

4 feb 2014