Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Jag borde

söka jobb, men jag hinner inte...
Jag har funderat på att prata med Montico (bemanningsföretag) i Tranås och säga till om att jag gärna tar ngt extra jobb då och då, typ en gång i veckan, för att få in lite extra pengar. Men just nu hinner jag inte. Jag jobbar typ 10 timmar per dag och då innebär det även lördag och söndag. Eftersom jag jobbar hemma så blir det ju inte konstant i tio timmar i sträck, men å andra sidan så kanske det blir till och från i ca 12 timmar.

Nu på lördag är det Konst och Hantverksmarknad i Sund kl 11-17. Dock så måste Fanny hjälpa mig för kloning är ännu inte genomförbart, antar jag. Jag ska nämligen "föreläsa" om NyföretagarCentrum i Österbymo på morgonen oxå, samtidigt som marknaden. Söndagen blir det nog att jobba järnet för sedan pågår Konst i Sommenbygd hela nästa vecka och då ska jag ha öppet hemma (vilket ifs innebär att jag kan jobba hemma samtidigt) och på lördagen avslutas den veckan med Konstrakan i Tranås. Just ja, på måndagen måste jag ta med grejer att ställa upp i ett skyltfönster i Tranås oxå, hoppas att jag har grejer så det räcker... Helgen därpå så är det Östgötadagarna som jag ska vara med på, både lördag och söndag. På söndagen är det dags för kloning igen då det är Ramfalladan och jag ska vara med där oxå...Den här dagen blir det till att hoppas på att Maja är på bra humör för Fanny ska ha ponnyridning med Lacky... Japp, tre helger och två veckor där jag vet vad jag ska pyssla med wink

I övrigt är det en hel del att göra även med NyföretagarCentrum då jag har grym inspiration där och har ett superkul projekt på gång. Jag hoppas verkligen att det kommer gå i lås så att alla företagen i bygden får upp ögonen för vad jag kan hitta på och därmed vilja betala för att kontoret ska få finnas kvar... Håll alla tummar ni har!!

Den här gjorde jag häromdagen, den är till farfars grav. Jag håller även på med en till mormor och morfar. 

Nämen då är det dags att försvinna ner i källaren igen wink. Gjuta, måla och pensla...

Ha en underbar fredag!

Smile laughing

22 aug 2014