Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Höst?

Nej!
Det är absolut INTE höst!!
Aldrig! 
Inte än!
Men jag har börjat jobba igen. Eller det är ju lite knepigt att säga att jag har börjat jobba igen när jag egentligen aldrig slutat jobba wink. Fast jag har inte arbetat med NyföretagarCentrum på en månad och det har jag satt igång med idag igen. 
Kul!
Började dagen med lite rådgivning och det är verkligen kul att få ta del av andra människors resa.

Som sagt, jag har ju arbetat mer eller mindre hela sommaren med mitt skapande hemmavid. Läste på en hemsida någonstans att en surfinstruktör hade blivit intervjuad och fått frågan "vad gör du när du har semester?". Instruktören hade frågande tittat på reportern och svarat "om du behöver semester så har du inte hittat ditt kall i livet". Lite så känner jag faktiskt. Jag älskar att skapa och kan sätta igång med det nästan när som helst. Häromdagen fick jag Slöjddetaljers nya katalog och jag är i himmelriket. Jag kan ärligt säga att jag nog skulle vilja beställa hälften av alla grejer i den flera hundra sidor tjocka katalogen. Jag vill bara skapa mera, testa på alla, nya kombinationer, nya grejer. Jag blir galen på att det inte finns tillräckligt med ork, tid och pengar, för att få testa allt. Så fort vi åker till stranden eller ut på sjön så vill jag ha med ngt som jag kan pyssla med. Blir otroligt rastlös om jag inte har ngt för händerna. När det gäller pyssel och hantverk så finns det nog inget som jag inte skulle kunna tänka mig att syssla med. Jag inser ju oxå det svåra i att peta lite här och lite där så jag får verkligen säga åt mig själv på skarpen när jag ska beställa grejer. Det är så lätt att det slinker ner ngt nytt - "jamen bara lite silverlera, måste ju bara testa lite, det kan väl inte skada" eller "åhh, tenntrådssmycken, det är ju så fint, det skulle jag vilja lära mig, bara lite" wink Kanske är därför jag inte tröttnar, för att jag hela tiden vill lära mig/testa nytt

Försäljningsmässigt så har det varit en mycket bra sommar, eller snarare ett bra år, hittills. Bland annat mycket tack vare butiken i Tranås, men även marknaden i Heda var fantastisk! Inte bara för att jag slog försäljningsrekord, det var oxå en väldigt trevlig marknad, men mycket gediget hantverk i alla dess former. Fin musik och trevliga omgivningar. Dit lär jag åka tillbaka nästa år, det är ett som är säkert!

Här står jag uppställd och om man tittar noga så kan man se lite av kyrktornet bakom våra marknasstånd.

Jag hoppas innerligen att det blir mer sommar, men vi har verkligen haft det underbart hittills. Åkt med husbilen till Varberg och Halmstad (som vi kombinerade med fotbollscup i Halmstad), varit ute med båten ett par gånger, badat (till och med jag som egentligen är värsta badkrukan), grillat, fikat och ätit gott och umgåtts med trevliga människor. Jag älskar verkligen sommaren!

Fast det ska ändå erkännas att jag gillar när det blir lite fasta rutiner och ordning och reda igen. Vårt hem har nog aldrig varit så smutsigt och stökigt. Man nästan lever i en badkasse som bara packas upp till hälften för att den ska användas igen nästa dag.

Nu ska jag ladda upp för Hantverksmarknad i Sund, Konstrakan, Östgötadagarna och Ramfalladan. Alla som jag har stora förhoppningar på...
Förhoppningsvis ska jag även orka hålla er uppdaterade oxå wink

Happy torsdag!

Smilelaughing

7 aug 2014