Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Hoppla då

vad tiden går fort när man har roligt wink

Innan jag vet ordet av så har det gått en hel vecka, nästan, eller? Minns inte ens när det var jag skrev sist...

I vilket fall som helst så rullar livet på med en hel del fotboll, massor med betong och ganska mycket hälsosamt leverne. I två hela veckor så åt jag inget sött (förutom två bullar) och jag tycker faktiskt själv att jag mådde bra av det. Liksom lite "jämnare". Jag fick inte de där vanliga trötthetsdipparna på eftermiddagen. Tror dessutom att jag nog gick ner ett kilo i vikt och det är ju en kul bonus smile. Sedan inser jag att jag tycker på tok för mycket om choklad för att aldrig mer få äta det så därför hade jag bestämt att jag får "fuska" lite på helgen. Men nu är det måndag och jag är igång igen. Känns både kul och motiverande, inte ens jobbigt.

Idag har jag ägnat X antal timmar åt att klippa gräset. Vi har gaaanska stor tomt och det är därför som vi nu har tagit hem Britt-Marie...

...som sällskap till Bä, nu när getterna inte längre är kvar.
Dock är Britt-Marie bara fyra-fem månader gammal så hon äter inte hejdlöst mycket gräs än. Vi hoppas att hon lär sig snabbt wink

I övrigt så jobbar jag som sagt med en hel del betong...

Rabarberbladen är fina nu så det gäller att gjuta på. Jag behöver ju ha både i butiken i Tranås och här hemma. Dessutom så vill jag ha några som jag kan måla vita. Tycker att de är så fina som fruktfat! 

På torsdag sticker jag till Barcelona!
Ska bli jättekul, trots att jag är där som "barnvakt" åt 11 st 16-åringar. Jag har aldrig varit i Barcelona så det ska bli spännande!

Nu börjar strax min kurs i att bli FramgångsRIK så hej svejs!

Happy monday! 

Smile laughing

26 maj 2014