Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Hon måste vara

ett naturväsen, Jonna Jinton!
En älva. 
Var igår och lyssnade på henne på Kåken i Kisa och jag hade egentligen inga jättehöga förväntningar på själva föreläsningen, tyckte bara att det skulle bli kul och spännande att få se och höra hennes ord om hennes superhäftiga historia. 
Åh, vad jag nu tycker att alla skolor i hela landet borde anlita henne som en föreläsare till sina elever. Att få dem att förstå att de ska följa sitt hjärta och göra saker de tycker är roligt, att pengar inte behöver komma i första hand. Högst troligt är att pengarna kommer när du mår bra och följer din inre röst.
Önskar så att jag jag tagit med mig Fanny att lyssna till henne, att JAG SJÄLV fått lyssna till henne när jag var yngre.
Vilken inspiration!!
Inte nog med att hon verkligen följer sitt hjärta så tar hon helt fantastiska bilder, magiska!! Hon lyckas verkligen visa hur vackert Sverige är! 
Får ni chansen, gå och lyssna på henne!! Gört!

Här står hon, mitt i grönskan winkKänns ju lite pinsamt att lägga in så dåliga mobilbilder när hennes bilder är så fantastiska, fast å andra sidan så är ju inte min blogg en med vackra bilder, så det är väl bra om jag håller samma standard som tidigare wink

Eftersom jag just nu är inne i en rätt trist fas i företagandet - allt pappersarbete - så var det verkligen skönt att få komma iväg och lapa inspiration. Fast jag måste ändå erkänna att jag får rätt mycket gjort, även om det inte är så mycket skapande över det hela... Kreativ bokföring har man ju hört talas om men det kanske man ska hålla sig undan från wink

Lite kreativ hinner jag dock att vara. Här är lite pill som jag åstadkom igår, mellan allt pappersarbete...

En liten, liten nålfiltad nalle. Den är bara ca 5 cm hög och var mycket pillig att göra men jag gillar ju det. Skulle vilja göra en mobil med sådana nallar, ungefär en sådan som jag gjorde med kaniner... 

Idag gäller det att vara lite effektiv med pappersarbetet för strax efter lunch måste jag dra iväg med hästapållen till veterinären. Hon är inte halt och hon verkar inte ha ont men hon är svullen i benet och så kan vi inte ha det.

Tack och bock för idag, ha en go torsdag!

Smile laughing

7 maj 2015