Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Hjälp....

...nu börjar jag bli rejält nervös...
Om några timmar sitter jag på tåget till Stockholm för att i tre dagar vara med på Nyföretagarcentrums Rådgivarutbildning...Är livrädd för att det kommer vara jag och en hel hög med gamla bankgubbar som kan allt om likviditetsbudgetar och allt vad det nu är...så kommer jag där och tror att jag ska fixa det...gaaahhh, vad har jag gett mig in på??
Nåja, det är för sent att ändra sig nu... Tar tåget redan ikväll för att vara på plats i Sthlm redan i morgon bitti när jag ska försöka hitta rätt...pendel, tunnebana och hitta bland alla gator och hus...vilse i pannkakan.
Självklart ska det bli jättekul oxå! Men det här är ett STORT kliv utanför min comfortzone. Men vad fasen, är det inte det som jag har tjatat om innan, att man utvecklas av att inte leva så inrutat och tryggt hela tiden!? 
Jo, det tror jag på så nu ska jag sluta vara mesig och ta för mig iställetTa plats och visa att jag oxå har rätt att vara där! Så det så!!

Packa har jag dock inte börjat göra än så det kanske är hög tid...vad ska man ha på sig när man egentligen är livrädd men ska försöka se ut som om man har stenkoll? Känns inte som om det är ngt i min garderob som säger det...

Min fredagsförmiddag var underbar!! Använde ju upp min 40-årspresent och det var ljuvligt!! Först simma lite motströms (väldigt kort stund men det dövade min dåliga träningssamvete) och sedan bada i en pool som höll 34 grader. Det fanns dessutom några slags skumgummikorvar som kan kunde flyta omkring på. Underbart!! Drygt två timmar låg vi där och skvalpade. Vi varvade lite med ångbastu oxå. Älskar att basta! Så mycket ånga att jag inte såg mamma och lillasyster 
Även bästa Anna kom och badade med oss. Så mysigt! Vid halv tolv var det dags för min behandling - 80 minuters massage med varma stenar och ansiktsbehandling. Ingen drog i hela världen hade kunnat droga mig på samma sätt som jag kände mig när jag låg där...Heeeeelt fantastiskt!! Därefter var det lunch, jättegott!! Underbar förmiddag med mamma, lillasyster och bästis. Kan inte bli bättre! En helt suverän inledning på helgen. Efter en hel drös med ärenden var det hemfärd och fredagsmys med Maja. 

Peter jobbade och Fanny var i Eksjö hos killen som INTE är hennes pojkvän 
Maja hade beställt räkmackor till fredagsmysmat och det var ju svårt att säga nej till... supergott!

Nu måste jag nog sätta lite fart.....

Ha en go söndagskväll och håll tummarna för mig i dagarna tre 

Smile 26 jan 2014