Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Här är

jag!

Jag tog visst Sportlovsledigt även från Bloggen 
Jag hade semesterdagar kvar så jag har varit (är) "ledig" hela sportlovet. Superskönt!! Fast jag har ju jobbat en hel del hemma istället. Både lera, betong och ull har det blivit.

Till exempel lite kort med en ull-touch...

Jättekul!
Då och då får jag mina ryck och gör lite kort. Det är absolut inte så avancerat som en del scrapbookingkort man kan se. Men jag gillar det enkla, inte krånga till det mer än nödvändigt.

Jag har även pimpat lite betonghjärtan...

Kanske en passande present så här på Alla Hjärtans Dag 

Igår var jag i butiken i Tranås. Vi ställde iordning och fixade en del. Vi har ju blivit lovade att få ha kvar den ett tag till och då vill vi ju att det ska se lite snyggt ut. Jag ska dit och jobba nu på förmiddagen.

För er som undrar hur det har gått med mitt försök till att avgifta mig själv från socker så kan jag låta meddela att det har gått käpprätt åt helvete! Det gick väldigt bra i tre-fyra dagar men så kom det visst en helg och då sket de sig! Bigtime! Nu måste jag börja om igen men den här veckan har jag inte riktigt orkat det. Får börja ett nytt liv på måndag.... Eller när OS är slut. Jobbar ju mycket framför tv:n men jag blir överlag mer ineffektiv när svenskar tävlar i VM, OS eller ngt annat. När det kommer till mästerskap för landslagssvenskar så är jag en nörd. Vill se så mycket som möjligt och det blir lite besvärligt i vardagslivet 

Livet är lite tufft just nu överlag. Bland annat så dröjer det innan jag kommer få min nya ugn inkopplad, vilket innebär vääldigt stora förseningar i mitt keramikarbete. Eftersom jag från 1 april bara har 20% "betalt" arbete så har jag ju tänkt att jag ska försöka sälja mer av mina grejer, ordna kurser mm men då behöver jag min ugn. Dessutom är det en ny ugn, det kommer dröja lite innan jag lär känna den, vilket säkert kommer innebära visst bortfall av grejer, som får kasseras pga felbränningar. 
Utöver det så är det tungt med ena dottern just nu. Finns inget som kan ta ner mig mer, som jag mår så dåligt av, som jag grubblar så mycket på, ligger sömnlös över, som när det är turbulent runt barnen. Bläää!!

Försöker att inte tänka på det - just nu i alla fall. Positivt tänk, tror jag är det som gäller dessutom 

Ikväll ska Maja och jag ha tjejkväll. Bio och restaurant  Det ska verkligen bli jättemysigt, både hon och jag ser fram emot det. 

Ha en go fredag!

Smile 

 

14 feb 2014