Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Här

är jag igen.

Har varit mycket nu. Torsdag och fredag var jag i Karlstad med mina nya kollegor, det var julfest och lite annat på agendan. Väldigt många trevliga kollegor har jag träffat. Företaget jag ska jobba på heter Communicare och eftersom det är en förening som drivs i projektform så träffar man inte övriga, i andra projekt, så ofta så det var verkligen jättekul (för att inte tala om lärorikt) att få en inblick i hela organisationen.

Men nu är jag hemma och har mycket att ta tag i. Dels så fick jag höra att nästan alla vitlöksrivare var slut i butiken. Gahh, jag har ju inte hunnit göra fler...fick sätta mig igår och göra lite fler som jag kanske kan komplettera med i slutet av veckan...kanske. Passade på att göra en ny skulptur oxå, det är sååå roligt!! (Bild kommer senare)

I eftermiddag är det juljippo i stallet så då blir det att frysa en stund ;) Fanny ska vara med på höjdhoppning med vår häst Lacky och det ska bli spännande attt se om hon kan gå med på det, det är ju en häst med mycket egen vilja :)

Ha en bra dag!!

Smile!

17 dec 2012