Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

Godmorgon!

När jag vaknade i morse så var jag inte tvungen att rusa upp ur sängen för att sätta igång med allt för att sedan dra iväg till jobbet en viss tid. Peter skulle jobba och såg till att Maja vaknade och kom iväg och Fanny har praktik och därmed sovmorgon.
Ändå ställer jag klockan och vaknar lätt... 
Jag insåg i morse att jag gillar att vakna på morgonen för att sätta igång med allt som jag ska göra den här dagen. Har ett superroligt projekt som jag jobbar med på NyföretagarCentrum som jag vill fortsätta med - direkt. Vill maila den där mannen på kommunen, vill maila kvinnan på banken osv. När jag sedan har jobbat med de här grejerna ngn timma eller så, då är det dags att ta fram leran och sätta sig...Underbart!! Vilken ynnest att få ha det så. Att få vakna på morgonen och med glädje svänga benen över sängkanten lika tidigt som om jag haft ett "vanligt" jobb att gå till. Har inte tänkt på det innan men det var en rätt härlig känsla.
Önskar alla kunde få ha det så.
Eller det kanske de kan...
Om de sänker kraven på andra delar i livet, tex ekonomin så skulle nog måååånga kunna ha det som jag. Men är gemene man villig att "offra" den ekonomiska statusen...? hm, fundera på det.

Lilla minimässan i lördags var trevlig men ingen försäljningssuccé. Dock var det nog bra att få göra lite reklam för mig i Eksjö. Jag har inte varit på ngn marknad eller liknande där innan så det var bra att få en ingång till det. Visa upp sig på lite nya marknader. Får se om jag kan hitta fler ställen att synas på "åt det hållet". 

Älskar det här citatet jag läste på Instagram:
"Är det någon man ska hålla sig väl med så är det sig själv, det blir så tråkig stämning inombords annars" /Jesper Caron.

Underbart sant. Men det ger oxå en extra dimension, mår jag bra själv så är det otroligt mycket lättare att få andra omkring mig att oxå må bra. 

Nä nu hinner jag inte sitta här längre nu måste jag ta tag i den här underbara dagen som ligger framför mig som ett öppet oskrivet blad, fritt för mig att forma som jag vill (Klyscha!!) wink

Ha en bra onsdag!

Smile laughing

15 okt 2014