Keramik & Sånt

Konsthantverk i bla Keramik & Betong

En känsla

av oövervinnerlighet, av att allt är möjligt. En känsla av obegränsad frihet. En känsla av att jag är precis där jag ska vara!

Det är vad jag känner när jag är ute och går och solens låga strålar petar mig i ögonen och musiken pumpar i öronen. Jag har en speciell spellista på spotify som jag döpt till "walking". Min barn skulle bli heltossiga om de visste att jag inte byter musik i den listan, det är samma musik som för två år sedan. De tycker ju en låt är gammal och olyssningsbar när den är två veckor gammal wink
Nej, jag gillar det där med att det är samma musik som dyker upp i öronen. Det blir liksom en slags igenkänningsfaktor som gör att jag vill gå mer, orkar mer, på något sätt. Jag kan sitta i bilen och en av "mina" låtar dyker upp, direkt känner jag att det rycker i benen...
Framförallt så måste jag framhäva Aviciis "Wake me up" som gör detta med mig. Aviciis låtar generellt är heeeelt fantastiska att gå till. 
När då en av hans låtar börjar i öronen då höjer jag ljudet, blundar (om det är skapligt jämn och rak väg) och låter verkligen musiken pumpa ut i hela kroppen och varje steg är musik, är takt, är puls och hela jag är musik, en pumpande rytm, liksom i trans. Det är då den där känslan kommer. Jag är fri, inget kan stoppa mig och jag är helt där jag ska vara.
Allt känns så rätt!
Underbart! 

Ha en underbar torsdag! (och glöm inte att heja på Sveriges tjejer i längdstaffetten idag wink)

Smile laughing

26 feb 2015